onsdag 30 november 2011

djurstudie i REM-sömn.


*hunden i fråga sover.

djurstudie av havets primörer.








fågelstudie som slutade i tragedi. eller var det frihet?

jag har en längre tid studerat en gul fågel i ett mintgrönt rum med schackrutigt golv. fågelns sovtider var antecknade och det begränsade rörelsemönstret kartlagt. jag trodde kanske att fågeln fungerade som prydnad eller vän. men till min förskräckelse var kanske funktionen varningssignal då den mjuka krabaten nu var utbytt mot en aggresivt blinkande röd lampa..

karin andersson + olofur eliasson









turn off your television.

ab synth har givetvis uppmärksammat de senaste skriverierna på musikbloggar världen över om bandet med i topp två ligan över snyggast bandnamn och vill därmed dela med sig av tidigare opublicerade bilder som utspelade sig innan det efterlängtade skivsläppet. i samband med detta fanmail efterfrågas härmed en helgspelning i fina färger samtidigt som bloggens första musikrekommendation som musikblogg utfärdas!

på tal om gräs i kubik sammanblandat med usa.



återföreningen med alnarp innehöll en föreläsning om sommarens bygge med gräs och dess mattor. succén firades med färska minidonuts från den kombinerade blomaffärs- och minidonutvagnshörnan på södervärn. ett givet val som för tankarna över atlanten.

onsdag 23 november 2011

naket i buenos aires.



bland annat smått och gått som fotvänliga skor, nackstöd och inläggssulor återfanns den; bröst protesen i hårdplast. den väcker många frågor, i synnerhet kring valet av material.

lördag 19 november 2011

på tal om dagens tanke.



dagens tanke fick mig givetvis att tänka på detta bambu. som om det vore i kubik, fast i boston istället för sofiero.

fredag 18 november 2011

dagens tanke

jag tänker att bambu som väller ut över trottoarerna likt vancouver vore något medan ännu
hemligstämplade planer smids på kontoret en fredagskväll till ljudet av hög musik som får kroppen att skaka på stolen som försöker vara ergonomisk.

tisdag 15 november 2011

Var ska man börja, med tidernas bästa fynd? En hjärna.




OBS. DEN LÄMNADES ÅT SITT ÖDE. NÅGON KANSKE SAKNADE SIN HJÄRNA.
UPPHOVSMANNEN TILL DETTA FYND VILL GÄRNA NAMNGES: SEBASTIAN PENA